Dissenyadora de moda i estilista amb una llarga trajectòria en el disseny escènic, especialitzada en el vestuari per a espectacles contemporanis i multi-disciplinaris.

La seva labor creativa es basa en una recerca constant en el camp de la transformació, mitjançant el disseny i el patronatge creatiu desenvolupa un treball d'alta costura, investigant els diferents teixits, materials, formes i colors per donar un caràcter únic a cada peça, adaptant-lo al cós, al moviment i a les característiques del personatge, potenciant així les seves qualitats estètiques i expressives dins de la imatge visual de tot l'espectacle.

Ha col-laborat vuit anys amb el músic i compositor Carles Santos com a assistent tècnic i realització de vestuari (patronatge i construcció dels personatges), i des de fa tretze que dissenya i realitza el vestuari per la ballarina i coreògrafa Sol Picó. Ha participat a diversos festivals nacionals i internacionals amb ambdues companyies.

Ha estat dos anys residents al TNC (Teatre Nacional de Catalunya) amb el projecte Tdansa, Cia. de dansa Sol Picó. Dos dels espectacles varen ser premiats al millor espectacle de dansa dels Premis MAX de les arts escèniques.

Aquesta trajectòria en el món escènic l'ha portat a col-laborar amb altres artistes nacionals i internacionals com el joier contemporani Michael Zöbel, amb la creació del vestuari per una performance a Konstanz (Alemanya,) i una desfilada-performance a la fira Internacional de Basilea al 1999 (Suïssa).

Ha compaginat el disseny escènic amb el d'estilista de televisió (TV3, Canal 33), de publicitat i de moda, així com en la creació de diverses col·leccions de roba i complements, juntament amb la docència.

Nominada al millor vestuari , La dona manca o barbi- superstar, pels Premis Butaca, 2003.
Sel·leccionada pel certamen de "Prague Quadrienal 2007" (exposició mundial de disseny i arquitectura escènica) amb l'espectacle Paella Mixta, els dos de Cia. de dansa Sol Picó.
Built with Indexhibit